Mago Hair Extensions

Mago Hair Extensions zijn een innovatieve manier van natuurlijke hairextensions door de revolutionaire knooptechniek en de manier waarop het haar wordt gewonnen. Bij Identity kun je door gecertificeerde kappers van deze techniek genieten.

Kwaliteit

De hairextensions van Mago Hair zijn van topkwaliteit, doordat zowel het systeem als het haar met veel zorg is verwerkt. Het haar is echt Remy haar van hoogwaardige kwaliteit en is afkomstig vanuit de tempels uit India waar vrouwen hun haar doneren als wensoffer.

Plezier

De techniek waarmee het haar wordt geplaatst gaat door middel van een knoopje. Deze wordt bevestigd in het haar en blijft tijdens het dragen zitten zonder dat het je haar beschadigd. Door deze speciale techniek heeft je haar de ruimte om vrij te kunnen bewegen, waardoor je je extensions nauwelijks voelt.

Kennis

Bij Identity staan Mireille en Madorr voor je klaar om deze extensions vakkundig te plaatsen. Naast de ruime kennis, wordt de plaatsing van de extensions aangepast naar jouw draagwensen, zodat je van een ultieme ervaring kunt genieten.


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close