Bij Identity Haircare denken wij in complete plaatjes. Iedereen is uniek en wat ons betreft passen jouw kapsel, make-up en wenkbrauwen precies bij jouw karakter. Wij nemen tijdens onze behandelingen altijd ruim de tijd om jou beter te leren kennen. Want als wij je kennen, dan zorgen we samen voor de uitstraling die bij jou past! Of het nu om een nieuw kapsel gaat, een kleur of het opfrissen van je haar.

Tijdens al onze behandelingen krijg je van ons tips en trucs om ervoor te zorgen dat jouw haar en make-up zo lang mogelijk zit alsof je net een behandeling bij ons hebt gehad..

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke producten

Onze natuur geeft zoveel en het is echt niet nodig om chemicaliën te gebruiken om het beste uit jouw haar of make-up te halen. Juist daarom laten we je graag kennis maken tijdens de behandelingen met onze merken Davines voor alle haarproducten en IDUN Minerals voor alle make-up producten. Beide merken staan precies voor datgene waar Hair Identity ook voor staat! Natuurlijke schoonheid door natuurlijke producten.

Identity-haircare-natuurlijke-producten
Identity-haircare-natuurlijke-producten
Identity-haircare-natuurlijke-producten

Holistische behandelingen

Bij Identity Haircare kijken wij van nature naar het geheel, dit is iets wat wij automatisch doen, gewoonweg omdat JIJ bij ons centraal staat. Jouw kapsel bijvoorbeeld moet passen bij jou, bij jouw karakter, identiteit, leefwijze en dus jouw hele individu. Wij houden het bij jouw gezicht waarvan haar, wenkbrauwen en make-up essentieel onderdelen zijn. Voor, tijdens en na onze behandelingen nemen wij de tijd om je beter te leren kennen, waardoor wij jou het beste kunnen helpen.

Persoonlijk contact

Een persoonlijke band en contact is voor ons belangrijk! Wij nemen de tijd en zorgen dat je op je gemak bent in onze salon. Er is altijd tijd voor een goed gesprek, een grapje, een heerlijk kopje koffie of thee, zodat jij, bij ons fijne momenten voor jezelf hebt.

Behandeling boeken

Een behandeling kun je eenvoudig online reserveren, maar je kunt ons ook persoonlijk bellen op 06 25215138. Stuur je liever een whatsapp? Dan mag je het voorgaande nummer daarvoor gebruiken! Tot snel voor een heerlijke, eerlijke en natuurlijke behandeling in onze salon.