Behandelingen

Omdat rust, aandacht en kwaliteit bij ons belangrijk is, boeken wij voor iedere behandeling ruim tijd in. Staat de behandeling die je graag wil niet tussen de te kiezen behandelingen neem dan contact op!

Wij houden van de natuur, mens en dier. Wij willen onze gezondheid en die van anderen niet schaden. Maar wij willen natuurlijk wel mooi haar maken met fijne producten die doen wat ze moeten doen. Met veel zorgvuldigheid en kennis hebben wij gekozen voor alle producten voor de haren en hoofdhuid van Davines. Voor de make-up hebben wij gekozen voor de full color make-up lijn van IDUN minerals. Beide sluiten perfect aan bij onze visie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Holistische behandelingen

Holisme komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘geheel’ betekent.
De holistische theorie is een visie op het leven die de mens als geheel beschouwd.
Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens.
Wij bij Identity haircare zijn er van overtuigd dat er meer nodig is voor een juiste coupe dan alleen knippen en techniek.
Om jouw persoonlijkheid erbij te betrekken kan je echt jouw unieke stijl creëren. Een stijl waar je je in kan vinden, waar je zelf iets mee kan maar het meest belangrijke, waar je van gaat stralen!

Behandeling boeken

Een behandeling kun je eenvoudig online reserveren, maar je kunt ons ook persoonlijk bellen op 06 25215138. Stuur je liever een whatsapp? Dan mag je het voorgaande nummer daarvoor gebruiken! Tot snel voor een heerlijke, eerlijke en natuurlijke behandeling in onze salon.