Davines: 

Sustainable beauty

 

Davines is in 1983 opgericht in Italië door de Bollati familie. Zij startte als onderzoekslaboratorium en produceerde high-end haarverzorgingsproducten voor bekende cosmetische bedrijven wereldwijd.

Davines is een B-corp gecertificeerd bedrijf. B-corp is een internationale certificering, die bedrijven beloond die bijdragen om de wereld waarin wij leven beter te maken. Bedrijven die streven naar winst willen verzoenen met het collectief belang!

 

SUSTAINABLE

 

Dankzij de samenwerking met de Plastic Bank kan Davines voor elk verkocht product een gelijke hoeveelheid aan oceaanplastic verwijderen uit het milieu!

Alle producten zijn 100% plastic Neutraal gecertificeerd door de Plastic Bank.

De verpakkingen hebben een eco-ontwerp dit betekent dat er gekozen is voor circulaire materialen. (gerecycled en recyclebaar).

De formules maken bij voorkeur gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, worden opgewekt met hernieuwbare elektrische energie en verpakt met een minimale impact op het milieu. Geïnspireerd door het ideaal van Sustainable Beauty als een onlosmakelijke eenheid tussen Beauty en Good.

 

GOED VOOR DIEREN

 

Bij Davines zijn ze toegewijd om alleen producten van de hoogste kwaliteit te produceren, die voldoen aan hun compromisloze efficiëntie en ethische normen. Zij testen niet op dieren, noch vragen zij anderen om hun producten of ingrediënten op dieren te testen. Dierproeven stroken niet met hun waarden.

Compleet assortiment

 

Wij zijn trots dat we kunnen werken met Davines.

Het assortiment is compleet. Voor elk haartype is er verzorging. Voor elke coupe een styling product en ook voor de hoofdhuid is er een uitgebreide lijn.

We kunnen iedere kleur op een zachte manier maken. Denk hierbij aan 3d kleuringen dus geen harde compacte resultaten maar soepel en natuurlijk.

Wil je advies over Davines verzorging of kleuringen? Of wil je weten welke stylingsproducten er het best bij jou haar passen? Neem dan contact met ons op!

Davines
Davines