Davines: duurzaam, natuurlijk & kwalitatief

Davines is één van de meest geavanceerde haarproducten op de markt en gemaakt op basis van uitsluitend natuurlijke producten. Het bedrijf Davines is in 1993 opgericht in Italië en begon als onderzoekslaboratorium om haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. Inmiddels is Davines een zelfstandig merk en produceert haarproducten onder eigen naam.

Natuurlijke producten in een duurzaam jasje

De producten van Davines worden gemaakt op basis van wetenschappelijk samengestelde formules. Hierbij gebruikt Davines uitsluitend natuurlijke producten. Ook staat respect voor de (leef)omgeving centraal. De ingrediënten van de producten bevatten bovendien een hoog percentage aan ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn.

Zowel de producten als de eco-verpakkingen zijn dusdanig ontwikkeld dat ze een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achterlaten.

De inspiratie voor alle producten en verpakkingen is uit verschillende culturen gehaald. Onderdelen van de Italiaanse ‘roots’ zoals geschiedenis, kunst, mode en design, vind je altijd terug in de producten. Oprechtheid en harmonie kenmerken de producten waardoor Davines altijd modern en eigentijds blijft.

Davines

Voor ieder haartype

Van die natuurlijke ingrediënten hebben zij prachtige producten gemaakt die wij gebruiken bij al onze haarbehandelingen. Van shampoo tot stylingproducten en van haarkleuring tot haarmaskers. Voor ieder haartype gebruiken in onze salon deze producten. Doordat onze stylistes ruim de tijd nemen om naar jouw haarstructuur te kijken kunnen zij jou het product aanraden en gebruiken wat precies bij je past.

Davines