Team Identity Haircare

Identity haircare

Bestaat sinds 2013 en staat voor jouw identiteit en dan met betrekking tot jouw haar en gezicht, want deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zijn een salon die zich bezig houdt met de laatste trends en volgen daarvoor ook veel trainingen. Tijdens deze trainingen werken wij met innovatieve en hoogwaardige producten.

In onze salon werken wij met topstylisten, een visagist en een jong bevlogen talent. We werken met enorm veel passie en genieten van ons vak.

Gaandeweg ons gesprek en de behandeling leren we je graag kennen.

Wie ben jij en wat is jouw identiteit

Waarom is ons haar zo belangrijk? Hoe vreemd het ook klinkt, we gebruiken ons haar om te spreken. We proberen de belangrijkste aspecten van onze ziel uit te drukken. Een kapsel kan voor je spreken, ook al zeg je zelf niets. Daarom is een kapsel een reflectie van jouw persoonlijkheid en het uiterlijk van je identiteit. Wij vertalen jouw innerlijk naar jouw kapsel, waar jij je prettig bij voelt, dan pas kan je stralen.

Wie is Gonny?

Gonny is eigenaresse van Identity Haircare en kijkt naar iedere persoon als geheel en zoekt waar de behoefte is van de persoon bij haar. In haar 26 jaar als styliste heeft zij ervaring bij diverse gerenommeerde kapsalons opgedaan en raakte geïntrigeerd door het holistisch denken, omdat ze hiermee haar klanten nog beter kon helpen.

Van haar mooie vak vindt zij het leukste om mensen blij te maken. Zij ziet haar klanten graag stralend de salon verlaten. Met een coupe waar je echt iets mee kunt. Gonny kijkt altijd naar het totaalplaatje, je persoonlijkheid, postuur, haarvalling, werk, hobby’s enzovoort. Het is belangrijk dat jij de uitstraling krijgt die bij je past, Gonny vertaalt de huidige trends naar jouw persoonlijkheid.

Als dit samenkomt, dan ziet zij bij jou de glimlach die ze zo graag ziet.

Gonnie de Wit

Wie is Joëlle?

Joëlle zit sinds een aantal jaar in het kappersvak. Ze houdt van de interactie met mensen en vindt het leuk om samen met jou te kijken naar wat het beste bij je past. Je haar zorgt namelijk voor je hele stemming op een dag, daarom is het belangrijk dat je haar bij je past en je je goed voelt daarbij. Als haarstylist kun je haar niet gelukkiger maken als jij straalt na de behandeling.
Zelf geniet Joëlle het meest van de totale make-overs. Balayages, highlights of gewoon een compleet andere coupe. Daar kan zij haar eigen creativiteit het meest in kwijt. Daarbij vindt ze het erg leuk om mooie foto’s te maken van het eindresultaat. Dit is dan ook meteen de reden dat zij alle Identity Haircare social media doet.
Ook werken wij met een prachtig mineraal make up merk waarmee zij jou make-up kan verzorgen en jou daarin kan adviseren.

Tot snel in de salon!

Joelle