Visagie

Vraag jij jezelf ook weleens af of je de make-up die je draagt op de juiste manier aanbrengt? En of datgene wat je gebruikt eigenlijk wel past bij jouw gezicht en kapsel? Want ook make-up is een onderdeel van jouw identiteit en belangrijk voor de uitstraling die precies bij je past. Door middel van visagie kun je zomaar een die uitstraling krijgen die bij je past en is jouw totaalplaatje compleet en laat je zien wie je bent.

Make up van natuurlijke mineralen

Inmiddels weet je dat Identity Haircare een totaalconcept is voor je hele gezicht en dat wij uitsluitend werken met natuurlijke producten. De wereld heeft zoveel mooie en natuurlijke ingrediënten dat het voor ons niet meer dan logisch is om hier ook mee te werken. Zonder chemicaliën en kunstmatige kleurstoffen ben je zoveel mooier. Daarom werken wij met IDUN Make-up gewoonweg omdat dit merk met een uitgebreide collectie alleen de zuiverste en schoonste ingrediënten bevat, zodat jouw huid er gezond en natuurlijk uitziet.

Visagie

Visagie voor iedere gelegenheid

Elke gelegenheid en iedere persoon vraagt om een eigen benadering in visagie. Zo zal je overdag en ’s avonds verschillende soorten make-up dragen. Voor iedere gelegenheid en iedere persoon is de make-up lijn van IDUN het meest natuurlijke product. Van glamour tot ingetogen schoonheid die past bij jou. Heb je bijvoorbeeld een fotoshoot, dan is het fijn dat jij je prettig voelt bij het resultaat waardoor jij het mooiste van jezelf kunt laten zien.

Contact over visagie

Wil je alles weten over onze visagie behandeling of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij je alles kunnen vertellen wat je wilt weten.

Visagie
Identity-haircare-visagie3