Team

We hebben een klein team van gepassioneerde professionals met veel vaardigheden en ervaring. We zien je graag terug in onze salon.

Gonny de Wit

Salon eigenaar

In mijn mooie vak, wat ik al 25 jaar met veel liefde en passie doe, vind ik het ’t leukste om mensen blij te maken.

Ik zie mijn klanten graag stralend de salon verlaten. Met een coupe waar ze echt iets mee kunnen. Ik kijk altijd naar het totaalplaatje; je persoonlijkheid, je gezichtsvorm, postuur, haarvalling, werk, hobbies enzovoort. Dan is het nog belangrijk wat mijn klant wil uitstralen, ik vertaal dan de huidige trends bij je persoonlijkheid.

Als dit allemaal samenkomt, dan zie ik de glimlach bij mijn klant die ik graag wil zien!

Madorr Prins

Top Stylist

Mijn expertise ligt in het kappersvak, extensions en visagie en ik vind het ontzettend gaaf om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke ‘ik’ van een persoon te blijven.

Mijn hart gaat sneller kloppen bij het idee dat ik met kleine aanpassingen iemand zoveel meer zelfzekerheid kan meegeven, zodat men er niet alleen geweldig uit ziet, maar zich ook zo voelt!

Mireille Bakker

Top Stylist

In mijn jaren als kapper heb ik heel wat verschillende trends voorbij zien komen. Al die tijd trokken de natuurlijke looks mij het meest aan die mijn klanten er op hun best uit laten zien. Mijn expertise ligt in het kappersvak en het zetten van extensions.

Naast het kappersvak ben ik ook distributeur van de Mago Hair Extensions in de Benelux. Ook in deze techniek van extensions wordt de nadruk op natuurlijke schoonheid gelegd wat het een mooie aanvulling op mooie looks maakt.


Wil je bij ons werken?


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close