Mago Hairextensions?

Hair Identity staat voor natuurlijk en voor hoge kwaliteit, dit is ook precies waar Mago Hairextensions voor staat.  De haar extensies van Mago Hairextensions zijn een eerlijk en bovendien een duurzaam kwaliteitsproduct. Streng voor streng zijn ze zorgvuldig vervaardigd door de technische experts. De specialisten, Mireille en Madorr hebben ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en vervaardigen de strengen volledig met de hand. De strengen zijn gemaakt van geselecteerd Indiaas Remy haar die gedoneerd worden door vrouwen uit India.

Mago Hairextensions
Hair extentions

Revolutionair knoopsysteem

Mago Hair werkt niet met ijzeren ringetjes en schadelijke, chemische producten. Mago hair extensions zijn namelijk uniek door de gebruikte knooptechniek. Door de ring aan de extensions om het haar te plaatsen en vervolgens te knopen, zit het haar stevig vast, en belast hierbij minimaal het hoofd en haar.

De hair extensions worden los van het haar bevestigd, op die manier blijft er meer ruimte voor flexibiliteit en beweegt de extension vrij van het haar. Deze techniek zorgt niet alleen voor een minimale belasting van het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar op een natuurlijke manier valt, zodat het niet van echt te onderscheiden is.

Bedacht en ontwikkelt voor professionals

Mago Hair gelooft, net als Identity Haircare in natuurlijke en duurzame producten. Het Mago Hairextensions-knoopsysteem maakt geen gebruik van chemicaliën en apparaten. Mago hair extensions worden niet gelijmd, geplakt, of verzegeld aan het haar. Het verlenging gedeelte zit met een katoenen touwtje aan het haar bevestigd. Hierdoor is de beweging van het verlengde haar zo natuurlijk dat je vergeet dat je haar extensies draagt.

Afspraak maken of meer informatie over Mago Hairextensions?

Een afspraak om haar extensies te laten plaatsen kan alleen telefonisch via 06 25 21 51 38 of via ons contactformulier. Je kunt ook al jouw vragen stellen, die wij met alle plezier zullen beantwoorden.

Mago Hairextensions
Mago Hair extensions