krullenspecialist

Krullenkapper

De natuurlijke valling van het haar is het belangrijkst voor jouw krul. Ieder type krul heeft een andere behandeling nodig. Daarom bekijkt onze krullenspecialist eerst je haar droog en bespreken we de krullenroutine. Aan de hand daarvan bepaalt ze of ze in droog of nat haar gaat knippen. We eindigen de behandeling altijd met droog en gestyled haar. Het resultaat bekijken we, en gaan we nog fine-tunen. Eén ding is zeker; jij hebt mooie krullen.

Pluis-vrije krullen

Jouw krullen föhnen betekent echt niet altijd pluizige krullen, in tegendeel! De Curly Girl methode zorgt voor pluisvrije en gedefinieerde krullen natuurlijk vertelt ze je ook hoe je thuis deze krullen het beste kan realiseren. Door de natuurlijke producten die wij gebruiken, krijg je mooie en glanzende krullen.

Volg jij de Curly Girl methode?

De producten die wij als krullenkapper gebruiken voor de Curly Girl methode zijn duurzaam en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor blijven je krullen mooi, glanzend, gedefinieerd en ook veerkrachtig. Alle producten hebben van nature een verzorgende werking. Er is altijd haarverzorging die precies past bij jouw krullen. Binnen Davines hebben we een volledige Curly Girl lijn beschikbaar en krijg je altijd advies van ons mee.

Davines Curly Girl lijn

De door ons gebruikte Curly Girl producten bestaan uit;

  • Shampoos;
  • Conditioners;
  • Final wash;
  • Co-wash
  • Gel;
  • Curl cream;
  • Sea salt spray;
  • Etc.

Er is ruime keuze binnen de Davines krullen lijn en onze krullenspecialist helpt  je graag het beste haarproduct voor jouw krullen te vinden.

Afspraak met onze krullenspecialist

Zien we jou binnenkort in Nieuw-Vennep bij onze krullenspecialist?  Een afspraak maak je hier eenvoudig online. Je mag natuurlijk ook bellen via 06 252 151 38 als je iets meer wilt weten.

Door mijn eigen krullen en de ervaring met onze klanten, weet ik dat krullen knippen en stylen een vak apart is.

Een combinatie van de juiste kniptechniek, de juiste producten en de styling maakt jouw krul glanzend en gedefinieerd.
-Joëlle

krullenspecialist
krullenkapper