Kapsalon

Wil je een nieuw kapsel, je huidige kapsel laten bijwerken of laten stylen? Wij adviseren je op het gebied van haar en kapsels, maar gaan nog veel verder. Bij ons draait het om jou en wat precies bij jou past.

Alleen natuurlijke producten

In onze kapsalon gebruiken wij alleen natuurlijke ingrediënten, daarom kiezen wij ervoor om te werken met Davines. Net als Identity haircare geloven zij erin dat de natuur ons zoveel te bieden heeft. Van die natuurlijke ingrediënten hebben zij prachtige producten gemaakt die wij gebruiken bij al onze haarbehandelingen. Van shampoo tot stylingproducten en van haarkleuring tot haarmaskers. Voor ieder haartype gebruiken wij deze producten. Doordat onze stylistes ruim de tijd nemen om naar jouw haarstructuur te kijken kunnen zij jou het product aanraden en gebruiken wat precies bij je past.

Identity-haircare-kapsalon

Knippen en stylen

Wij kijken niet alleen naar het kapsel, maar juist naar de persoon die het kapsel draagt. Wie ben jij, wat straal je uit, wat doe je en waar sta je in het leven? Dat zijn vragen die wij onszelf stellen zodat we samen het kapsel kunnen creëren dat bij je past. Het complete plaatje is bij ons het allerbelangrijkst. Jouw haar is uniek, net als jouw karakter, een kapsel moet wat ons betreft precies bij je passen en daar nemen we dan ook de tijd voor.

Kleuren en verzorging

Het kleuren van je haar kan op veel verschillende manieren. Zo heb je permanente kleuringen, semi-permanente kleuringen en toners. Wil jij je haar graag kleuren of ontkleuren? Dan kleuren wij je haar met de natuurlijke en professionele kleuringsproducten van het merk Davines. Er zal het een mooie, diepe, glanzende kleur ontstaan waar je lang van kunt genieten. Bovendien zijn de producten van Davines voornamelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Afspraak maken?

Wil jij ook naar een kapsalon in Nieuw-Vennep waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten en waar ze de tijd nemen om jou te leren kennen en op basis daarvan samen met jou een kapsel creëren wat bij jouw past? Je kunt online een afspraak maken. Heb je vragen over het inplannen van een behandeling? Stuur dan gerust een Whatsapp of bel naar 06 252 15 138.