Salon

Wij zijn bij Identity haircare altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Wij kunnen je helpen met alle behandelingen. Deze voeren wij uit volgens onze holistische visie. In ons online boeking systeem kan je alle behandelingen vinden die wij aanbieden. Wij gebruiken tijdens de behandeling de producten van Davines en IDUN minerals.

Naast haar kunnen we ook helpen met make-up en wenkbrauw styling.

Heren zijn naast hun coupe ook welkom voor baardstyling en we hebben een krullen specialist!

Krullen specialist

Omdat krullen vaak een speciale aanpak nodig hebben zijn wij gespecialiseerd in het knippen en stylen van krullen. Hiervoor heeft Davines ook de beste producten ontwikkeld.

Onze krullenspecialist is op de hoogte van alle technieken incl. de CG methode.

Ook hiervoor zijn bijpassende producten in de Davines lijn.

Identity-haircare-kapsalon

Kleuren en verzorging

Ook voor alle haar kleuringen gebruiken wij Davines. Alles is zacht voor haar en gezondheid. Alle kleuren zijn mogelijk, van toners tot permanente kleuringen. Natuurlijk heeft Davines aansluitend producten voor gekleurd haar om een kleur te verzorgen of om ervoor te zorgen dat de glans en diepte blijft zonder terug te lopen.

Afspraak maken?

Wil je een afspraak bij ons? Je kunt online een afspraak maken. Heb je vragen over het inplannen van een behandeling? Stuur dan gerust een Whatsapp of bel naar 06 252 15 138.