Hair extensions

In onze salon bieden wij ook, op afspraak, het zetten van hair extensions aan. Hiervoor komen de experts van Mago Hair Extensions naar Identity haircare, zodat je heerlijk in een rustige omgeving jouw hairextensions kunt laten plaatsen.

Waarom Mago Hair Extensions?

Identity haircare staat voor natuurlijk en voor hoge kwaliteit, dit is ook precies waar Mago Hair voor staat.  De hairextensions van Mago Hair zijn een eerlijk en bovendien duurzaam kwaliteitsproduct. Streng voor streng worden ze zorgvuldig vervaardigd door de technische experts. De specialist, Mireille, heeft ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak en vervaardigt de strengen volledig met de hand. De strengen zijn gemaakt van geselecteerd Indiaas Remy haar die gedoneerd worden door vrouwen uit India.

Identity-haircare-hair-extensions

Revolutionair knoopsysteem

Wij werken niet met ijzeren ringetjes en schadelijke, chemische producten. Mago Hair extensions zijn namelijk uniek door de gebruikte knooptechniek. Door de ring aan de extensions om het haar te plaatsen en vervolgens te knopen zit het haar stevig vast, en hierbij worden hoofd en haar minimaal belast.
De hairextensions worden los van het haar bevestigd, op die manier blijft er meer ruimte voor flexibiliteit en beweegt de extension vrij van het haar.
Deze techniek zorgt niet alleen voor een minimale belasting van het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar op een natuurlijke manier valt.

Bedacht en ontwikkelt voor professionals

Mago Hair gelooft, net als Identity Haircare, in natuurlijke en duurzame producten. Het Mago-knoopsysteem maakt geen gebruik van chemicaliën en apparaten. Mago Hair extensions worden niet gelijmd, geplakt, of verzegeld aan het haar. Het verlenging gedeelte zit met een katoenen touwtje aan het haar bevestigd. Hierdoor is de beweging van het verlengde haar zo natuurlijk dat je vergeet dat je hairextensions draagt.

Afspraak maken of meer informatie?

Een afspraak om hairextensions te laten plaatsen kan alleen telefonisch via 06 25 21 51 38 of via ons contactformulier. Je kunt ook al jouw vragen stellen, die wij met alle plezier zullen beantwoorden.

Identity-haircaire-hair-extensies-03
Identity-haircaire-hair-extensies-02