De ultieme IDUN Minerals mascara guide

IDUN Minerals heeft een ontzettend breed scala aan mascara’s; hun collectie telt wel 8(!) mascara’s. Als je niet weet wat je precies nodig hebt of wat je fijn vindt, kan dat best overweldigend zijn. In deze guide nemen we je mee in de wereld van deze mascara’s en weet je straks precies welke mascara van IDUN Minerals bij je past.

The Subtle

De Gull Mascara is de ultieme minerale mascara die je wimpers een boost geven voor je oogopslag. Deze formule is voornamelijk gecreëerd om je wimpers een mooi accent te geven en door de de pure ingrediënten verzorgen èn beschermen ze je wimpers. Het borsteltje is smal en heeft zachte haren. Deze mascara is geschikt om alle type wimpers een boost te geven.

De Silfr Mascara is de ultieme verlengende mascara op minerale basis. Door de formule krijg je een mooie subtiele langere oogopslag met een natuurlijke finish. Deze mascara is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Het borsteltje is smal en heeft kunststof haren voor de beste separatie. Het best geschikt voor de van nature korte, rechtere wimpers.

De Eir Mascara is de meest geliefde mascara onder de subtiele looks. Deze minerale mascara geeft een volumineuze look zonder de drama. Het geeft je wimpers met een enkele laag een subtiele boost voor een dag-look, maar als je een keer een extra volumineuze look nodig hebt, kun je met meerdere lagen je volume opbouwen. Het borsteltje is breed en heeft zachte haren. Het best geschikt voor de van nature langere wimpers.

The Drama

De Magna Lengthening Mascara is perfect voor die mooie dramatische lange wimpers. Deze long-lasting formule is wederom op minerale basis en geeft door de fibers je korte wimpers een extra verlengende boost, zonder klontjes! Het borsteltje is smal met zachte dunne haren voor de beste look voor lengte en separatie. Deze mascara is geschikt om alle type wimpers een mooie glamour-look te geven.

De Magna Volume Mascara is het zusje van de Magna Lengthening Mascara en geeft je oogopslag een dramatische volumineuze look. De formule bevat fibers waardoor je de volle look met elke aanbrenging kunt dramatiseren. Door de kromming van het borsteltje krul je je wimpers tijdens het aanbrengen voor de echte volle oogopslag. Het borsteltje is smal met zachte haren en licht gekromd. Het best geschikt voor van nature rechtere wimpers.

De Eir Curling is het zusje van de Eir Mascara en geeft volume zonder de drama. Deze minerale mascara heeft een kromme borstel en een formule waarbij je rechte wimpers in een keer een mooie gekrulde oogopslag geeft. Voor de drama kun je de lagen opbouwen voor een echte glamour-look. Het borsteltje is smal met zachte haren en licht gekromd. Het best geschikt voor van nature korte, rechte wimpers.

The Weather-proof

De Eir Waterproof Mascara is een hele bijzondere mascara onder de ‘weather-proofs’. De formule geeft net zoals haar eerste twee naamgenoten een mooie subtiele look, maar met een paar lagen extra kun je mooie lange gesepareerde wimpers creëeren. Deze mascara is te verwijderen met warm water (+/- 38 graden Celcius) dus tenzij je in een heftige tropische regenbui loopt, blijft je mascara de hele dag zitten! Het borsteltje is smal en heeft zachte haren. Deze mascara is geschikt voor alle type wimpers.

De Vatn Mascara is de meest naturel weatherproof mascara. Deze formule geeft een natuurlijke look en verzorgd en beschermd je wimpers tijdens het dragen. Ook deze mascara is te verwijderen met warm water en is perfect voor een dagje strand, tijdens het sporten of een typische Nederlands regenbui op de fiets. Het borsteltje is smal en heeft kunststof haren. Het best geschikt voor van nature korte, rechte wimpers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close