Welk type hittebescherming past nou eigenlijk bij jou?

In de wereld van haarstyling, heb je veel verschillende mogelijkheden om jezelf tijdelijk een andere look te geven. Namelijk, je kunt je haar föhnen, stijlen met een stijltang, krullen met een krultang, Carmen sets en nog veel meer. Maar welk product kun je nu het best gebruiken voor het gewenste effect en sterker nog, wat voor product past nu het best bij jouw haar?

thermal stress protector

Dit product is de meest veelzijde hittebescherming van O-Way Organics. Het is een lichte spray die voornamelijk voor fijn tot normaal haar geschikt is. Spray in handdoek droog haar voor je gaat föhnen en je hebt een mooie verstevigende hold die het haar ook nog eens een fijne glans geeft.
Deze spray kun je ook gebruiken om het haar een stevige stugge hold te geven door wat meer in je haar te sprayen dan je gewend bent. Perfect voor krul met de krultang die de hele avond blijven zitten.

smoothing cream

In de salon is de smoothing cream onze all-time favoriet. Het is een lichte crème die je haar niet alleen beschermt tegen de hitte van de föhn, stijltang en krultang, maar ook nog eens ervoor zorgt dat je haar niet pluist. Je haar wordt er heel zacht en handelbaar van en geeft een hele mooie glans. Dit product is perfect voor alle haartypen die door het Nederlandse weer kunnen pluizen. Kortom, het is logisch dat dit product onze favoriet is.

no-rinse smoothing fluid

De smoothing fluid is de grote zus van de smoothing cream en heeft dezelfde eigenschappen. Namelijk, hittebescherming en het ontpluizen van het haar. Wat dit product anders maakt is dat dit een wat dikker serum is, wat het haar zeer geschikt maakt voor heel weerbarstig en pluizend haar. Perfect voor dames met een dikkere haar structuur en een veerkrachtige krul. Voor de afro-structuur is dit serum perfect om je haar te verzachten (en eventueel je haar zeer glad te krijgen).

flux potion

De flux potion is een bijzonder product, omdat het dezelfde eigenschappen heeft als een mousse met hittebescherming, maar het lijkt op een slappe gel. Het geeft het haar een enorme boost en zorgt ervoor dat je coupe veel beter blijft zitten zonder het plakkerige gevoel. Door de gel-achtige structuur breng je het product heel makkelijk aan op handdoek droog haar en glijdt je borstel gemakkelijk door het haar zonder het haar te beschadigen. De flux potion is perfect voor korte tot halflange coupes met fijn tot normaal haar.


Shop nu je favo product


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close